Weekend

We hebben een druk weekend voor de boeg. Gezellig!

Vanmiddag komt Ineke, een goede vriendin van ons. Haar hond Ayla is vorige week overleden en dus komt ze lekker hondjes knuffelen. Ze heeft ook nog geen kennis gemaakt met Duvel, en daar kijkt ze heel erg naar uit. Ze blijft lekker eten, en als het weer een beetje opklaart dan kunnen we vanmiddag lekker de tuin in.

Morgen viert mijn schoonvader zijn verjaardag, dus rijden we op en neer naar Assen. Een eindje tuffen, maar ik ben in een goed boek bezig dus dat komt wel goed. Ik hoop dat we lekker in de tuin kunnen zitten. Pa is eigenlijk pas donderdag jarig maar dan gaan we op vakantie,, vandaar een weekeinde eerder. Mijn schoonzus, zwager en neefjes komen ook, dus we maken er een gezellige dag van.

Voor mij is het erg zwaar zo’n dag op en neer en de hele dag moeten zitten, dus maandag doen we rustig aan, al moet ik wek even naar de tandarts ’s ochtends. Nog een paar dagen dan gaan we met vakantie, heerijk. Ik kan jullie niet vertellen hoe zo’n zin ik daarin heb. Ik heb dit jaar geen telefoondienst omdat ik inmiddels een collega erbij heb, en hoef met dus niet bezig te houden met BMA. Lijkt me ook wel eens lekker. Al 10 jaar werk ik door in mijn vakanties en nu lekker niet. Dat wordt echt genieten..

Met Duvel gaat het echt heel goed. Voor hem is dit ook weer een socialisatie moment en wennen aan een lange autorit. Hij is wel een beetje wagenziek, dus hij krijgt wel een pilletje. Daarmee gaat het hartstikke goed! Ik ben zo trots op mijn kanjer. Gisterenavond kwam hij uit zichzelf bij mij op bed liggen, netjes naast mijn benen, waar ik hem ook wil hebben als hij wat groter is. De druk en warmte van zijn lijf, scheelt enorm bij de pijn in mijn benen. Nu heeft Truffel deze taak nog. Die vervult hij met plezier ;-).

Hebben jullie wel eens gezien wat een hulphond eigenlijk allemaal kan doen voor je? Hier onder een filmpje van een van onze cursisten met haar hulphond.

 

Dit is een voorbeeld van kinderen, maar wij helpen mensen met een beperking in de breedste zin van het woord. Dus PTSS, autisme, ADL, Psychiatrie.

Lieve volgers, ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend!

 

2 gedachten over “Weekend

Maak me blij en geef een reactie aan mij