Andre Rieu, SEH en doodmoe

Afgelopen zaterdagavond zaten we bij Andre Rieu in de ZiggoDome. Ik was enigszins terughoudend omdat het niet echt mijn muziek was, maar Thom wilde er heel erg graag naar toe. We hadden mooie rolstoel plaatsen waarvan je alles duidelijk kon overzien. IK heb foto’s maar ff geen idee meer hoe ik die moet toevoegen. Ze staan wel op FB. We konden Andre en zijn orkest bijna aanraken want ze stonden vlak bij ons bij binnenkomst. Zo leuk. De hoempa muziek trok mij niet echt, maar de sfeer in de zaal was echt te gek. Mensen danste en walste erop los. Er was een hele wals groep bij, professioneel dansers en er ontbraken geen handbewogen en zelfs elektrische rolstoelen niet in dit gezelschap. Echt heel leuk omdat zo naast je te hebben dansen. Ook was er nog een heel doedelzak orkest en dat was best mooi. Maar het allermooiste vond in de tenoren met Nessundorma en de opera zangeressen met verschillende schitterende Aria’s. Zo mooi, het kwam rechtstreeks in mijn hart binnen en heb de tranen laten stromen. Het was dus best een hele gezellige avond. Het was sowieso al fijn om eens een avondje met mijn husbund weg te zijn want dat gebeurd niet zo vaak. Genoten dus!

Zondag dacht ik lekker in mn ligstoel verder te kunnen in mn boek maar dat was helaas een utopie. Loge was alles behalve lekker en na een hele nacht overgeven en veel koorts wilde ze toch graag naar de dokter. Ze had het idee dat ze van het antibraak middel alleen maar zieker werd, en mijn dok had gezegd dan naar de HAP (huisartsenpost) te gaan. De arts op de HAP schrok zich een hoedje van hoe mager Loge is. Ze is van zichzelf al tenger, maar 42 kg is erg mager. Ze wist niet wat ze moest doen dus werden we doorverwezen naar een internist in het ziekenhuis dus op naar de SEH. Daarbij moesten we ook nog eens alles doen met het rolstoel vervoer omdat Thom op maandag een cursus had en veel moest leren daarvoor. Minimaal 4 uur achter de computer wat werd geregistreerd, vandaar dat we het rolstoelbusje nodig hadden. Nu is dat voor mij best link omdat ik er altijd wel een luxatie aan overhou omdat de bussen zo beroerd zijn en de chauffeurs nog erger.De heenweg was een ramp. Maar goed we moesten van Naalwijk naar Delft en zo geschiedde. We hadden zelfs de zelfde verpleger sla de vorige keer. Na een paar buisjes bloed was het wachten op de internist. Wat een sympathieke gast was dat zeg, Nog vrij jong denk ik, maar hij luisterde, maakte notities en stelde berichtte vragen. Dit zorgde ervoor dat Loge vertrouwen in hem had. We hebben verschillende scenorioos doorgelopen. Maar een 15 min later was hij terug. Na overleg met de MDL(maag,darm,lever)dok, hadden ze besloten haar niet op te nemen, Alle bloedwaarde waren goed, ze was niet uitgedroogd, bloed was goed, hemolieten en elektrolyten echt alles was goed. “Maar de steken in mijn hart dan?” vroeg loge. Haar hartslag schommelde tussen de 39 en 48 dus best erg laag. Maar het ritme was goed. De afweging was nu opnemen met grote kans op ziekenhuis infecties, er was geen aanwijzing voor het refeeding syndroom, en daarom vond dok het beste dat ze thuis was. Het infuusnaadje werd eruit gehaald en we konden gaan. Wel zij dok dat ze minstens 2 lor per dag moest drinken en de antibraak door moet slikken, en proberen te eten wat ze lekker vond. Eigenlijk hetzelfde advies dan van mijn huisdok. We moesten nog 45 minuten wachten op de rolstoelbus, maar rond 1930 waren we weer thuis.

Ik was afgenaggeld en heb wat gegeten maar ik lag al snel op bed. IK moest gestrekt liggen want mijn heup was geluxeerd, (uit de kom geschoten)

dus deed veel pijn. Lang leve de morfine zou ik zeggen. Vandaag gat het redelijk met loge. Ze drinkt genoeg, leeft op zelfgemaakte kippensoep en appels en smooties. Maar ze heeft al 2 nachten niet gebraakt dus er is een lichtpuntje in de duisternis.

Bij mij komen ze op 23 januari met een pasmodel van een PUMA. Ik kan dan kijken hoe hij rijdt en zit. Ik ben erg benieuwd en ik kijk er naar uit. Kom maar op met die rolstoel.
Ik ben echt doodmoe en ik zit al de hele dag tegen dit blogje aan te hikken maar ik heb het uit mn vingers gelegen. NU ga ik weer verder met mn tv want ik ben te moe om te lezen.

Truste As

Advertenties

5 thoughts on “Andre Rieu, SEH en doodmoe

 1. Fijn dat je zo genoten hebt van Andre R. lijkt me zeer overweldigend om er bij te zijn.Kan me voorstellen dat je er doodmoe van was. Hopelijk komt zieke loge er snel boven op. Hier is het ook niet alles. Ja, valt in rap tempo af ,is nog maar 62.5 kg en dat is veel te weinig. Hij heeft het af en toe spaans benauwd ook niet goed dus<; We wachten nog op een afspraak met de cardioloog. Nou rust jij maar lekker uit en tot de volgende keer.

  Like

 2. ha die Astrid
  dus je was afgewaggeld en de heup in een luier
  dat zijn mooie termen en mij onbekend , brengen ondanks de ernst van het schrijven mij een glimlach om de mond
  hopelijk gaat het Loge en jou weer wat beter en komt de nieuwe rolstoel morgen vroeg 🙂
  André en zijn orkest zijn zeer goede artiesten en weten een mooi show te brengen
  blij te lezen dat jullie er van genoten hebben
  fijne avond groet

  Like

Maak me blij en geef een reactie aan mij

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s