Contract – Lars Kepler

Contract is mijn eerste boek van het nieuwe jaar voor mijn Hebban Bookchallenge. Ik heb al vaker een boek van. hem gelezen voordat ik erachter kwam dat het eigenlijk een serie is. Zo heb ik het eerste boek en het laatste boek al gelezen, maar ja wat maakt het uit.

Joona Linna de hoofdpersoon van dit verhaal is een ontzettend sterk karakter. Zijn boeken zijn echt aanraders, en dan heb ik dit boek nog niet eens uit.

Het lezen wil ff niet zo goed lukken. In mn hoofd ben ik met allemaal andere dingen bezig. Ik kan gewoon de concentratie niet zo goed vinden en ik zit een beetje in een leesdip. Vandaag zit ik lekker in mijn pyjama in de stoel, onder een dekentje, top 2000 op de achter grond. Voor mij de perfecte omstandigheden om een spannend boek te lezen, maar ik kom er niet echt in, terwijl het heel erg spannend is. Ik baal ervan! Maar ik weet ook uit ervaring dat als ik maar doorlees ik er vanzelf weer uitkom, Hebben jullie wel eens zo’n leesdip? Hoe lossen jullie dat op?

Voor nu iedereen een fijne oudjaarsdag en alvast een gelukkig en gezond nieuw jaar.

Liefs As

Advertenties

6 thoughts on “Contract – Lars Kepler

 1. Wat jammer Astrid nu je net een assiedag hebt.
  Zelf lees ik heel weinig en zeker geen boeken. Weet na 10 blz al niet meer wat er stond……
  Wanneer ik me ergens op wil concentreren en het lukt niet, probeer ik met de doggies naar buiten te gaan en een behoorlijk stuk te rijden. Daarna lukt het meestal beter.
  Zo jammer dat dit nu voor jou geen optie is. Misschien iets van ontspanningsoefeningen doen om je hoofd wat leger te maken?
  En … als het niet lukt er niet over piekeren, gewoon de volgende dag, nieuwe kansen.
  Sterkte Astrid.

  Like

 2. ha die Astrid
  dus een pyjamadag , nu kan best fijn zijn hoor , wel jammer dat het lezen niet vlotten wil , het is er anders wel goed weer voor nu πŸ™‚
  koppie leegmaken doe ik met een wandelingetje hier achter in m’n tuintje , de Westerheide dus πŸ™‚
  ik mag je blog graag lezen , want je bent zo’n enorme positivo , en dus weet ik zeker dat je straks ook weel lekker zit te lezen
  wens jullie een fijne jaarwisseling en een gezond 2018
  liefs Karel

  Like

 3. Klopt Karel, ik ga nu stoppen met de laptop en probeer weer in mn boek te duiken. Wandelen gaat vandaag helaas niet lukken door een ruggenwervel uit de kom, en dan kan ik echt niet in de rolstoel naar buiten, dan doet dat erg veel pijn en dat heb ik al genoeg dus vandaag Assiedag. Morgen ook geen ook geen plannen. Met de kerst was het druk dus nu ff niets. Heb ook gewoon gewerkt de afgelopen dagen,
  jij echt een grandioos nieuwjaar toegewenst,

  Liefs As

  Liked by 1 persoon

  • goh dit zie ik nu pas, zal het hokje ff aanvinken πŸ™‚
   ik ga voor een jaar met mooi weer en veel in de natuur , en bovenal m’n gezondheid
   zo nu naar de nieuwe blogs πŸ™‚

   Like

 4. Eigenlijk weet ik niet of ik wel eens een leesdip heb. Ik leg mezelf sowieso niets op wat ik “moet” want dat werkt bij mij niet.
  Een pyjamadag is goed voor een mensch. Even een stapje terug doen en wat tijd voor jezelf nemen. Een rustige Oudejaarsavond en alle goeds voor 2018 β™₯

  Like

Maak me blij en geef een reactie aan mij

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s