Loge en andere beslommeringen

Zoals jullie weten hebben we een loge in huis. Het gaat niet zo goed met haar. Op dit moment wachten we op een belletje terug van de huisarts of hij wel of niet komt. Loge is erg misselijk en kan daarom slecht eten. Doordat ze slecht eet valt ze af en dat kan ze er niet bij hebben met een BMI van 15! Ze leeft op het moment een beetje in een cirkel. Ze is misselijk, heeft koorts en buikpijn en ze draait een een beetje rond in een cirkeltje, Ook heeft ze flauwtes en valt ook flauw. Afgelopen zaterdag hebben we al de hele dag oude SEH gezeten en zijn uiteindelijk met een verwijzing voor de Syncope poli weer naar huis getogen. De syncope poli gaat over flauwtes, in de breedste zin van het woord en is onderdeel van cardiologie. We wachten dus ook die afspraak maar af. Ooit heeft loge rode ringen gehad van een teek, en dat ook 3x, dus wie weet komen daar haar klachten wel vanaf. We hopen ook dat we daar een verwijzing voor kunnen krijgen want in Deft zit een Lyme specialist. Ik hoop echt voor loge dat ze de komende kerst bijhaar familie en vriendje kan doorbrengen. Vriendje komt morgen en zondag beslissen ze of ze samen hier thuis blijven of toch de rit aandurven om naar haar familie te gaan, dat wil (bijna) iedereen toch wel.

Kortom ik maak me zorgen om loge al wil loge dat zelf niet. Dan gaat ze zich schuldig voelen, maar dat hoeft helemaal niet. We hebben geen last van haar. Ze kan zich uren vermaken met haar appjes aan vriendje en ze probeert ook elke dag in te loggen voor school. Veel neemt ze niet op en haar hoofd is warrig, maar ze probeert het wel! Soms zitten we samen lekker te lezen of een serie te kijken, maar ook zitten we gezellig te kleppen. Maar het allerbelangrijkste is dat we niet hoeven te kletsen, want dan ga ik weer over mijn eigen grenzen heen en dat wil ik ook weer niet. Het moet niet zo zijn dat loge mij uitput want dan gaan we de verkeerde kant op. Maar gelukkig is dat niet het geval. We vermaken ons goed samen, en hebben het goed samen. Dan is er natuurlijk ook nog manlief. Hij is echt een kanjer want hij vindt het toch allemaal maar goed. Loge en 6 shelties in huis. Ook manlief maakt zich zorgen en hoopt dat het snel beter gaat.  Vanmorgen hebben we uiteindelijk de huisarts gebeld, mijn huisarts om te vragen of ze iets tegen de misselijkheid kan krijgen. In het ziekenhuis wilde ze dit nog doen omdat haar BMI zo laag is, maar er zijn meer wegen die naar Roe leiden. Mijn dok heeft een middel gevonden dat zou moeten werken en wat ze mag hebben met haar BMI. Het wordt vanmiddag bezorgd. IK hoop echt dat het haar gaat helpen. Als ik haar zo zie liggen op de bank onder 5 dekentjes dan breekt echt ons hart, ook dat van manlief…..

Met mij gaat het ook nog steeds niet lekker. Ik blijf zo moet en en ik kan de hele dag wel slapen. Maar goed met kerst ga ik daar doorheen zoals ik al schreef in mijn volgende blogje. Bijkomen doe ik na de feestdag wel weer. De afgelopen dagen kon ik mn ogen echt niet open houden, En als manlief en ik dan eindelijk samen in bed liggen ben ik gewoon te moe om te kletsen. Mijn ogen vallen dicht en ik kan het niet tegenhouden….. Vandaag voel ik me wat fitter. Fit genoeg om me op een blogje te kunnen concentreren en hoop ik dalijk in mijn boek verder te gaan. Ik merk echt dat mijn lijf nog bezig is de zooi van de operatie op te ruimen. Ik heb echt hele erge pijn onderin mijn buik en ook mijn. heup en les doen erg veel pijn. Ik hou dus maar gewoon rust zoals de dok me heeft voorgeschreven.

O, en dan heb ik ook nog de. Welzorg gebeld over mijn elektrische rolstoel. Ik kan er niet helemaal in liggen en hij rijdt buiten ook niet lekker Ik heb in 2 jaar 453 km gereden nog das natuurlijk echt super weinig. IK wil dus graag een rolstoel die aangepast word of een nieuwe rolstoel. Ik wil weer de hondjes kunnen uitlaten, naar het strand kunnen rijden en dat kan nu allemaal niet. Ik was het opeens zat en dat dit kan zo niet langer, en heb de welzorg gebeld. Ze komen 4 januari. Ook mijn omgevingsbesturing is goed gekeurd. IK kijk er naar uit dat ze alles komen instaleren, Toch weer postitief dit jaar nog.

Dit is mijn laatste blogje tot na de kerst. Ik wens jullie allemaal een hele fijne kerst. Geniet ervan met de mensen die je lief zijn!

Liefs As

 

 

 

Advertenties

3 thoughts on “Loge en andere beslommeringen

 1. Lieve As .. Hele fijne feestdagen voor jou en Thom en de hondjes .
  Ik mag werken met de kerst en maak er met mijn collega’s en de cliënten sfeervolle dagen van. Sterkte met je loge . En voor Lyme moet je in Duitsland zijn.

  Like

 2. ha die Astrid
  knap om met al je eigen sorus , zo met een zieke logé in huis omgaan
  hopelijk is het niet de ziekte van lyme , al lijkt het goed mogelijk
  jij suc6 met het krijgen van een goede scoot opdat je weer tochtjes kan maken
  fijn weekend groeten fijne kerstdagen

  Like

 3. Lief om de logee een warm thuis te bieden terwijl je aan jezelf al je handen vol hebt.
  We weten niet wat het nieuwe jaar ons brengt maar we kunnen het oude wel hoopvol afsluiten.
  Veel beterschap voor jezelf en je logee, fijne oudejaarsdagen en de allerbeste wensen voor 2018!

  Like

Maak me blij en geef een reactie aan mij

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s