De tandarts

Vandaag was het, na 2 maanden voor gek lopen zonder tand, tijd om naar de tandarts te gaan voor een nieuwe tand. Nu moet je weten dat dat met EDS een uitdaging in. Kakrn die luxeren, en nekwekwervels die van zn plek worden getrokken door het getrek en geduw aan mijn hoofd. Mijn kaken luxeren omdat ik mijn mond niet zover open kan houden. Maar goed tandarts heeft erg haar best gedaan want de tand is prachtig en je ziet echt geen verschil met de rest van mijn gebit.
Gevolg, ik lig nu languit uitgeteld op mijn ligstoel, met de wazige worden op mijn kaptop. Ik moet dus echt even bijkomen.
Dat ga ik doen met een lekker kopje thee languit in mijn stoel.

Het is inmiddels later in de middag en mijn middag heb ik verslapen. Mijn suiker was torenhoog en ik viel tijdens het eten in slaan Rode vlag: niet goed. Snel maar een hoop eenheden bijgespoten.

Ook loge is is niet lekker en erg moe, dus we zijn een lekker stel bij elkaar.Haar hondjes hebben vanmiddag lekker in de tuin gespeeld zodat de hondjes ook nog een beetje energie kwijt kunnen, en het hele stel slaapt weer.

Dus buiten het bezoek aan de smoelensmid om was het best een relaxt dagje, Morgen middag moeten we naar Rotterdam, want onze vriend is jarig en geeft een borrel, dus lekker even eruit. Het is daar altijd gezellig dus ik verheug me erop. Loge kan mooi bij de hondjes blijven die we allemaal voor die tijd uitlaten zodat ze daar geen omkijken naar heeft,

 

Fijne middag allemaal.

Liefs As

Advertenties

4 thoughts on “De tandarts

  1. Het snoetje is weer compleet dus en kan in de lachstand staan… Feliciteer Ron namens me, wil je ? Nu kun je nog relatief snel naar hen toe, dat is binnenkort wel anders.

    xxx♥♥♥

    Like

  2. Je tand is écht heel mooi!! Je straalt ermee en dat zegt zoveel over jou. Je neemt het leven zoals het komt, zoekt steeds weer nieuw evenwicht, herpakt je en gaat verder. Ik heb zoveel respect voor jou!! Je bent een voorbeeld en inspiratie! ♡

    Liked by 1 persoon

Maak me blij en geef een reactie aan mij

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s