Ik ben terug…

Inloggen op mijn ‘oude’ blog lukte niet dus begin ik opnieuw…

Hallo lieve oude en nieuwe lezers. Na een afwezigheid van een aantal jaren begon het toch weer te kriebelen om weer te gaan bloggen. Dus met wat hulp van mijn lieve blogvriendin Melody62 heb ik weer een nieuwe pagina waarin ik jullie weer zal vertellen over het wel en wee van mijn leven. Soms gaat het goed met me en soms ook erg slecht. Gelukkig zijn er mijn honden die me altijd weer opvrolijken.

Advertenties

6 thoughts on “Ik ben terug…

 1. Dag Astrid, ik weet niet of ik eerder contact met je had, kan het me niet herinneren, maar dankzij Melody kom ik nu dus bij je. Geweldig dat je het bloggen (weer) gaat beginnen. Veel succes, en hoop dus nog vaak van je te horen (zien)

  Liked by 1 persoon

 2. Hallo Astrid, fijn te horen dat je weer gaat bloggen..
  Geen idee of je nog weet wie ik ben? Misschien herinner je je Binky nog, mijn chihuahua? We ontmoetten elkaar in Lelystad in 2010 of 2011.
  Ik heb sinds bijna 3 jaar ook een andere blog! Ik zal niet veel komen lezen, ik volg al heel veel blogs en daar kom ik ook maar af en toe langs. Maar zal je zeker af en toe eens komen opzoeken! Groetjes aan Thom en TOP dat je weer zin hebt!
  Groetjes, Trees

  Liked by 1 persoon

 3. Hoi lieve Assie, wat leuk dat je weer aan t schrijven bent. Ik zal af en toe eens bij je kijken. Goh hee, je sukkelt maar door he, nog steeds positief en dat vind ik echt top van je.
  Groetjes en liefs

  Liked by 1 persoon

 4. Hallo Astrid
  Wij kennen elkaar nog niet maar dat gaat hoop ik veranderen.
  Melodey jubelde van de daken dat je terug was en ik ken Melodey inmiddels een klein beetje dus ik dacht daar moet ik maar eens een kijkje gaan nemen.
  Klinkt iid allemaal positief ondanks je slechte gezondheid en dat lijkt mij wel.
  Ik ga je dus volgen en hoop dat het gezellig wordt.
  Groeten AnneMarie

  Like

 5. Hallo Astrid,
  Leuk hoor om het loggen weer op te pakken, het is een reuze leuk tijdverdrijf en houd je een beetje “onder de mensen”is mijn ervaring. Ik hoop dat je wel bruikbare handen hebt want anders is typen best wel inspannend. Heel veel succes met de nieuwe opstart.

  Like

Maak me blij en geef een reactie aan mij

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s